SMALL BREWERIES - BIG BEERS !

WANDER-
LUST TAPLIST

 1. LA SOURCE (BE) – LA MEUTE – 6.5% NEIPA (25cl-4€/50cl-8€)

Mathieu & co maken geweldige bieren op slechts 2,5 km afstand van hier! Vandaag op tap, een verpletterend tropische hazy IPA, een hopbom van Mosaic Cryo, El Dorado en de in België gekweekte Sorachi Ace. Welkom bij de kudde van La Source!

 1. EN STOEMELINGS (BE) – CUVÉE HOUDINI – 6% CITRUS AMBER (25cl-4€/50cl-8€)

2015 is het jaar waarin we beiden een brouwerij in Brussel hebben gebouwd. Sam & Denis zijn sindsdien verhuisd naar een grotere plek in Greenbizz. Het bier vandaag op tap is een English-style Amber met 3 soorten citrusvruchten. Cuvéé Houdini is klaar om wat magie te verspreiden!

 1. ATRIUM (BE) – THUNDER – 5.8% BLACK IPA (25cl-4€/50cl-8€)

Onze vrienden Paula & Valéry uit Marche-en-Famenne geven een boost in Wallonië! Vers uit de tank, een Black IPA met cocao nibs & dry-hopped met Simcoe & Cascade. Proef de storm! 

 1. TOTEM (BE) – RHUBARB PASTRY SOUR – 4% PASTRY SOUR (25cl-4€/50cl-8€)

We zijn blij dat Klaas & Liesbeth sinds eind 2019 geweldige biertjes brouwen op hun nieuwe kit in Evergem! Vandaag presenteren ze een biertje dat smaakt naar een rabarber & vanille sorbet! Zeker waard om te ontdekken!

 1. KAAPSE BROUWERS (NL) – ALL TOGETHER – 6.5% NEIPA (25cl-4€/50cl-8€)

Uit Rotterdam, Kaapse versie van de All Together. Een juicy New England recept ontworpen door Other Half Brewing uit NY voor andere brouwerijen waarvan de winst naar de horecascene gaat als steun na de lockdown. Als je onze versie leuk vond, probeer dan ook die van hen!

 1. SENSES BREWING (FR) – PILS SOUS CASSIS – 4.2% FRUITED PILSNER (25cl-4€/50cl-8€)

Onze ex-brouwer Yves, de kerel met de dreadlocks ?, startte in 2019 zijn eigen brouwerij in Reims. We zijn blij dat we u een van zijn gekke brouwsels kunnen voorstellen. Niet zomaar een Pils, deze is gepimpt met zwarte bessen, aka cassis!

 1. OMNIPOLLO (SWE) – MAGNAPOLI – 12% STRAWBERRY IMPERIAL Stout (25cl-5€/50cl-10€)

Deze Zweden zijn gek en we vinden het geweldig! Ze noemen dit een ‘Nightcap snack Apple pie strawberry cup imerial stout’. Meer hoeven we niet te zeggen… (Bier bevat lactose).

 1. TO ØL (DK) – WANDERLUST FOR THE WICKED – 8% – DOUBLE NEIPA (25cl-5€/50cl-10€)

We konden geen betere naam vragen voor een bier voor ons festival. Die collab tussen de Denen van To Øl en de Duitsers van Fuerst Wiacek is de eerste collab van de nieuwe To Øl City brouwerij, gebrouwd met Amerikaanse Citra Cryo, Columbus & Australian Galaxy hop.

 1. LEFT HANDED GIANT (UK) – WEST COAST PALE – 5% – PALE ALE (25cl-4€/50cl-8€)

Van de prachtige LHG brewpub in het centrum van Bristol gaan ze met deze Pale Ale terug naar de US West Coast stijl. Vol met piney toetsen afkomstig van de Simcoe & Centennial. Als aanvulling op de fruitige kant is er ook de toevoeging van Cryo Mosaic in de dry-hop.

 1. SIREN CRAFT BREW (UK) – LUMINA – 4.2% SESSION IPA (25cl-4€/50cl-8€)

We weten dat het Siren team van hop houdt! Samen met de Engelsen hebben we Chockablock gebrouwen en herbrouwen, een hopbom waar je van houdt! Daarom moesten we hun nieuwe Session IPA met Hallertau Blanc, Mosaic, Chinook, Azacca & Ekuanot proeven!

 1. MIKKELLER (DK) – BEER GEEK TRIPLE FLAT WHITE – 7.5% – COFFEE & OATMEAL STOUT (25cl-5€/50cl-10€)

In 2006 zijn Mikkel Bjergsø & Kristian Keller begonnen met het brouwen van een oatmeal stout genaamd ‘Beer Geek Breakfast’. Dit is het begin van een gek avontuur in bier zoals Delta IPA voor BBP was! Vandaag mag je de ‘Triple Flat White’ versie proberen, meer koffie en een vleugje romige lactose!

 1. DOIS CORVOS (PT) – THE FUTURE IS UNWRITTEN – 8% CITRA DIPA (25cl-5€/50cl-10€)

Onze Portugese teamleden David & Hugo beoordelen de bieren van deze creatieve geesten uit Lissabon hoog. We hadden graag het team van de ‘two crowes’ brouwerij willen ontvangen, maar we moeten het deze keer doen met hun nieuwe grote double IPA. Let the Citra slap you in the face!

 1. NEVEL (NL) – HEIMWEE – 5.5% FRUITED MIXED-FERMENTATION (25cl-5€/50cl-10€)

Nevel heeft in Nijmegen veel coole bieren die aan het gisten zijn op vat. Dit bier is een collab met Kemker uit Duitsland, een mix van donker- en blond bier op vat met gesmolten kruiden, myricagagal en Opaalpruimen om het af te ronden! Op zoek naar complexiteit? Hier is het!

 1. RAMBORN (LUX) – CASCADE HOPPED CIDER – 7.4% DRY-HOPPED CIDER (25cl-4€/50cl-8€)

Waarom geen craft cider als je craft bier hebt?! We hebben deze dry-hopped cider uit Luxemburg leren kennen via Joran van zijn Cidrotheque in Schaarbeek. Niet te zuur en aromatische tonen van grapefruit & tropisch fruit dankzij de Cascade hop.

 1. BROADEN & BUILD (DK) – RED SONIA – 7.5% BA SAISON & CHERRY WINE BLEND (25cl-5€/50cl-10€)

Om het grote werk van Broaden & Build te herdenken, hebben we deze geweldige hybride van bier en kersenwijn gekozen. Een Saison barrel-aged in Sauvignon Blanc vaten voor 6 maanden, gemengd met natuurlijk gefermenteerde Deense Stevnsbær kersenwijn.

 1. BBP – ALL BELGN PILS – 4.2% PILS (25cl-4€/50cl-8€)

Het is de tweede keer dat we deze Pils brouwen met uitsluitend Belgische ingrediënten. 100% Pilsner gerstemout en ’t Hoppecruyt boerderijhop: Saaz, Record, Saphir & Merkur. Maak uw smaakpapillen schoon met dit superfrisse bier!

 1. BBP – LÙD LŎK – 7% SPICY DOUBLE NEIPA (25cl-4€/50cl-8€)

Wanneer een populair EXP een biertje van de maand wordt! Deze vers NEIPA is een van onze gekste recepten ooit! Niet alleen veel juicy hoppen, maar ook kokosnoot, gember, citroengras, limoen, wat ghost peppers & een vleugje lactose voor de body. Get your mind blown!

 1. BBP – BA FUNKY WHEAT PASSION FRUIT – 8% FRUITED SOUR WHEAT (25cl-5€/50cl-10€)

We houden van wat funk in onze bieren! Een tarwe bier, gefermenteerd in Vosne-Romanée vaten samen met passievruchten. Ervaar de balans tussen fruit, zuurheid, vatprofiel & funkiness! Een van onze favorieten!

 1. BBP – JUICE JUNKIE – 5.4% NEW ENGLAND IPA (25cl-4€/50cl-8€)

Deze hazy en juicy IPA is door u verkozen tot nieuwe BBP All-Star in 2019. Met zijn tropische aroma’s, chewy mondgevoel en zachte bitterheid verdient het zijn plekje op dit festival tussen de grote IPA’s!

 1. BBP – WANDERLUST – 8.9% PORT B.A. IMPERIAL STOUT (25cl-5€/50cl-10€)

Last but not least, de Imperial Stout die we vorig jaar met Microbrasserie du Lac St. Jean (CAN) & Cervejaria Invicta (BRA) op Wanderlust hebben gebrouwen! Een grote stout met cranberry’s, cacaobonen, Braziliaanse koffie & Baume Vanilé, 10 maanden oud in Port vaten.