BBP 7TH ANNIVERSARY FESTIVAL

WANDERLUST ON THE ROOF CRAFT BEER FESTIVAL

Bij BBP weet je dat we ons jubileum graag vieren rond een leuk festival, het inmiddels beroemde WANDERLUST.

2020 is een jaar waarin evenementen en andere bierfestivals helaas bijna allemaal moesten worden afgelast. We hebben dan ook het grote genoegen om u exclusief WANDERLUST * ON THE ROOF aan te kondigen! De heruitgevonden & mini-versie van Wanderlust!

BOOK YOUR TICKET

Wie onvergetelijk jaar zegt, zegt onvergetelijke plek! We ontmoeten je in het weekend van 12 & 13 september bij “Jardin” op het mooiste dak van Brussel en knal in het stadscentrum. Een openluchteditie met een adembenemend 360 ° uitzicht over de hele stad!

small breweries, big beers!

WANDERLUST is een viering van artisanaal bier van 16 brouwerijen uit binnen- en buitenland waar we van houden en waarvan we willen dat je ze ontdekt.

Line up :

Bieren van En Stoemelings (BE), La Source (BE), Siren (VK), To Øl City (DEN) & Omnipollo (ZWE) zullen onder meer deel uitmaken van het feest!

En nog meer !  ?

Door de Corona-toestanden zullen de meeste brouwers niet aanwezig zijn, maar hun bier zal voor hen spreken!

Reis door 8 landen door de smaken van 20 verschillende bieren!

BOOK YOUR TICKET

Wij stellen u direct gerust aan de overheidsmaatregelen zijn genomen om te voldoen aan overheidsmaatregelen.

 We verwelkomen je in 4 aparte sessies (zaterdag 13.00 uur – 17.00 uur & 18.30 uur – 22.30 uur // zondag 12.00 uur- 16.00 uur & 17.30 uur-21.30 uur).

Het is verplicht om een ​​tafel van 2, 4 of 5 personen te reserveren, dit zijn dus geen individuele reserveringen. De bediening is aan tafel, dus we komen je adviseren bij de keuze van de bieren 🙂