BBP 8th anniversary festival

Wanderlust craft beer festival

WANDERLUST 2022 IS HAPPENING!

Laten we BBP’S 9e verjaardag met een openluchtfeest vieren op het Vismet-plein (Sint-Katelijne)! We reizen met prachtige brouwerijen van over de hele wereld door een breed spectrum aan biersmaken. Blijf ons volgen voor de line-up, we zijn super enthousiast dat onze bevriende brouwers eindelijk weer kunnen reizen.

SMALL breweries – BIG Beers!

Maar liefst 14 ambachtelijke brouwerijen uit 10 verschillende landen, waaronder Australië, Spanje, Italië en Denemarken zullen aanwezig zijn.

Wanderlust is een viering van een nieuwe generatie bieren gecreëerd door 14 brouwerijen uit de hele wereld. U kunt heerlijke bieren van Wildflower (AUS), La Jungle (BE), Duration (UK), To Øl (DEN) en vele anderen ontdekken!

Het bierfestival vindt plaats op 2 dagen, op zaterdag 10 september en zondag 11 september, op het Vismetplein, op een boogscheut van onze brouwerij in de Antoine Dansaertstraat.

Naast meer dan vijftig originele bieren wordt er een groot en divers publiek verwacht voor dit feest met live muziek, foodtrucks en de grote Belgische zon om het 9-jarig bestaan van BBP te vieren.

Line up: Del eremo (ITA), KAAPSE (NL), BASQUELAND (ESP) en nog veel meer worden aangekondigd!
Laten we samen juichen in september!
Team BBP 

Practical details

  • ZATERDAG 10 September 14h-22h
  • ZONDAG 11 September 13h-21h
  • Vismet – Place du Marché aux Poissons (Metro Sint-Katelijne) – Brussel
  • GRANDE SOIF ONE DAY PASS: €25 (1 glas + 6 biertjes)  
  • PETITE SOIF ONE DAY PASS: €19 (1 glas + 3 biertjes) 
  • Meer info op: http://Wanderlust.brussels