JOIN THE BLIND TEST & PICK THE BEST!

Protos 2022

HOE DEELNEMEN?

Babylone, één van onze meest iconische bieren, zal vechten voor zijn voortbestaan! Nieuwe recepten doen mee, met behoud van het originele concept, allemaal gebrouwen met onverkocht brood! Blijft u bij het origineel of wint een nieuw recept uw hart? 4 prototypes – 1 zal overleven – U kiest!

MINI-PROEVERIJEN MET DE BBP CREW

Schrijf je nu in voor een kleine proeverij in één van onze favoriete bars met het BBP team.
Maison du Peuple, Spéciale Belge, La Fourmilière, Gist, Beenhouwer, Palais du Houblon, Barnabeer, La luck, Café Society in Lille en natuurlijk onze 2 Brusselse Taprooms zullen u voor de gelegenheid verwelkomen!

Maar de tickets zijn beperkt, wacht niet te lang 😉

Online ticketing

BBP FIGHT CLUB FLIGHT

Bestel de BBP FIGHT CLUB flight met de 4 prototypes, en stem op je favoriete recept, in één van onze taprooms.

Of proef ze thuis!

BIG FINAL TASTING

Kom op 8 december naar BBP Port Sud naar de grote finale van de competitie! Het winnende recept wordt aan het eind van de avond bekendgemaakt!

 

Join the party!

Wie maakt er deel uit van de familie?

Babylone, een van onze meest iconische bieren, zal vechten voor zijn voortbestaan! Nieuwe recepten doen mee, met behoud van de geest van het bier, allemaal gebrouwen met onverkocht brood! Blijft u bij het origineel of wint een nieuw recept uw hart? 4 prototypes – 1 zal overleven – U kiest!

Wij zijn Brussels Beer Project, een brouwerij en participatief project waarbij co-creatie en impact centraal staan. We zijn hier om buiten de gebaande paden te treden en een flinke dosis frisheid te brengen in de Belgische brouwwereld. Ons eerste bier, de Delta IPA, werd gekozen door onze gemeenschap in 2013.

Op de voet gevolgd door Babylone, het eerste bier gebrouwen van onverkocht brood, dat toetrad tot de grote familie van All Stars, maar zonder het verkiezingsproces te doorlopen. 7 jaar later dagen we het recept ervan uit!

Challengers: RYU, KEN, SAGAT & CHUNG-LI.