In juni 2013 (wow, zo lang al ?!) koos onze gemeenschap van Brusselse bierliefhebbers de DELTA boven de 3 andere prototypes (Alpha, Beta & Gamma). In maar 5 jaar en dankzij onze partner, Bier Anders, kan je onze bieren ondertussen vinden in meer dan 250 cafés/restaurants/winkels in de hoofdstad en in zo'n 20 landen in Europe en ver daarbuiten.

Met onze nieuwe brouwerij in hartje Brussel, gelegen in Dansaert 188, gaan we naar het volgende niveau in co-creatie en nodigen we jullie uit om onze nieuwe experimenten te komen proeven. We plannen samenwerkingen in onze brouewerij met brouwers van overal ter wereld om samen spannende nieuwe creaties te maken.

In Dansaert wilden we één van de meest innovatieve brouwerijen creëeren met ongeveer 30 nieuwe recepten en zo'n 750.000 flesjes per jaar. Op het menu : het hele spectrum van Russian Imperial Stouts tot een mix van een <<Old School>> Belgisch recept met invloeden van de Nieuwe Wereld.

De community neemt deel in de keuze van de beste creaties. Elk jaar zal één recept de promotie maken van 'pop-up' naar 'klassieker'. Deze zal dan worden gebrouwen door onze partner, Bier Anders, zodat het verhaal van dit bier naar iedereen kan worden verdervertelt !