Join the community

Beer for life

Deel uitmaken van een nieuwe economie is voor Brussels Beer Project even essentieel als mout & hop voor bier.

12 bieren. Elk jaar. voor het leven!

Beer for Life, is de crowdfundingcampagne die alles voor ons mogelijk maakte. Geniet van excellente bieren, elk jaar, voor het leven. Voor maar €180. Ja, dat lees je correct.

Als crowdfunder heb je elk jaar het recht op 12 bieren in Brussel (10 bieren in Parijs of 6 bieren in Tokio) – op te halen ieder jaar voor 31/12, op een gratis glas bier elke eerste donderdag van de maand in Dansaert, en op 5% korting op je aankopen in onze Taprooms.

Bijna 4.000 crowdfunders hebben reeds onze oproep beantwoord. Naast de financiële steun zorgt deze community voor de moed dagelijks het beste van onszelf te geven.

Meer dan een deal is deze crowdfunding de kans om het avontuur van Brussels Beer Project van dichtbij mee te maken. Bedankt iedereen!

Waar schrijf ik me in?

Er is op dit moment geen crowdfundingcampagne aan de gang, maar als je de eerste wil zijn om meer te weten te komen over een toekomstige crowdfunding, stuur ons een email!

klik me

Co-creatie

4 proto-
types. één
overlever!

het is jouw keuze!

Elke All-Star bier heeft deze competitie meegemaakt. Elk jaar brouwen we 4 of 5 prototypes rond een bepaald thema. Gedurende proeverijen laten we aan jou de harde beslissing over te kiezen. Eén regel: er kan er maar ééntje winnen.

Wie ZIJN DE ALL-STARS?

In 2013 verkozen jullie de Delta IPA. Daarna vervoegden Grosse Bertha, Babylone, Jungle Joy, Wunder Lager en Juice Junkie ons legioen.
Onze laatste electie in beelden!

WELKE BIEREN WORDEN DE VOLGENDE? DE TIJD WIJST HET UIT!

Heb je de ziel van een co-creator?

Wees op de hoogte voor iedereen!

klik me

Circulaire economie

brood. bier. brood.

Bier maken met brood, is dat mogelijk? Ja, we hebben dat bewezen met Babylone, het eerste bier gebrouwen met onverkocht vers brood.

Het gevecht aangaan met voedselverspilling, check. Deel uitmaken van een circulaire economie, ook check!

VAN BROOD NAAR BIER… TERUG NAAR BROOD!

Waarom hier stoppen? De draf, de gebruikte granen, kunnen na het brouwen worden omgezet in brood. De cirkel is rond. En het is goed voor de gezondheid: draf bevat veel proteïnen en vezels maar ook minder calorieën;

TopKWALITEIT
Na het brouwen wordt de draf onmiddellijk ter plaatse gedroogd in onze brouwerij in Dansaert.

50% granen gedroogd
25 ton/jaar. Dat is ons doel.

Lokale partners
Traditionele lokale bakkerijen zetten onze bloem van draf om in brood.

Heb je ooit bier geproefd met brood?

Proef Babylone

discover