Pop-up
TOUGH COOKIE
- Alc
- 7.5%
- Ibu
- 20
- Ebc
- 150
- Style
- Speculoos Stout
- Release
- October 2022
BBP x MAISON DANDOY
Tough Cookie is terug voor de maand oktober. De terugkeer van onze samenwerking met Maison Dandoy, een Brusselse delicatessenwinkel sinds 1829, voor het eerst gebrouwen in onze Port Sud brouwerij!
Aangezien wij waarde hechten aan circulaire economie heel erg, tzijn stout is gemaakt met gebroken & niet gestandaardiseerde speculaaskoekjes, terwijl Maison Dandoy verbruikte granen heeft gebruikt om nieuwe speculaaskoekjes te produceren.
Dit jaar opgevoerd tot 7,5%, is het nog steeds een geweldig samenspel van gebrande mouten en koekjes. Een evenwichtig recept van moutig, kruidig & bitter, perfect voor regenachtige dagen!
En rondtoeren is nog nooit zo goed geweest!
ABV: 7,5% – IBU: 20 – EBC: 150 – Stijl: Speculoos Stout