Pop-up

TOUGH COOKIE

Back
Alc
7.5%
Ibu
20
Ebc
150
Style
Speculoos Stout
Release
October 2022

BBP x MAISON DANDOY

Tough Cookie is terug voor de maand oktober. De terugkeer van onze samenwerking met Maison Dandoy, een Brusselse delicatessenwinkel sinds 1829, voor het eerst gebrouwen in onze Port Sud brouwerij!
Aangezien wij waarde hechten aan circulaire economie heel erg, tzijn stout is gemaakt met gebroken & niet gestandaardiseerde speculaaskoekjes, terwijl Maison Dandoy verbruikte granen heeft gebruikt om nieuwe speculaaskoekjes te produceren.
Dit jaar opgevoerd tot 7,5%, is het nog steeds een geweldig samenspel van gebrande mouten en koekjes. Een evenwichtig recept van moutig, kruidig & bitter, perfect voor regenachtige dagen!
En rondtoeren is nog nooit zo goed geweest!  
ABV: 7,5% – IBU: 20 – EBC: 150 – Stijl: Speculoos Stout