Pop-up

SAL
VATION

WHEN LIGHT IS FAILING, TEMPTATION TAKES YOU TO SALVATION!

Back
/thumbor/l1NLHj2SkxDvb3OBx73l6aAZ0_c=/fit-in/1024x/--/uploads/2019/02/Salvation.png
Alc
5.3
Ibu
35
Ebc
105
Style
Rye Earl Grey Dark Ale
Release
Nov 2015

Onze brouwsel in samenwerking met de Britishe indie rock groep Editors ! We hadden een geweldige tijd met hen te praten over hun muziek, ons werk bij het Beer Project, te luisten naar hun nieuwe nummers tijdens het proeven van onze bieren…

Een grote, nederige band die hun gedachten met ons deelden en meermaals bij ons langskwamen om deze Salvation te perfectioneren – een earl grey porter – dat perfect samengaat met het nummer. 

Het donkere bier dompelt de luisteraar/proever in desombere wereld van de intense introductie van Salvation. Het fruitige boeket en citroentoetsen van de bergamot weerschijnen het licht van de violen als het nummer zich verderzet. De toetsen van bittere cacao, licht geroosterd en gegrild, zijn een referentie naar de donkere stem van Thomas, de sombere piano akkoorden en die baslijn.

Het is het evenwicht tussen licht en donker, tussen de bitterzoete aroma’s van cacao en de explosie van de bergamot die deze Earl Grey Stout heeft doen ontstaan, een Belgisch bier so British!

BLOODY PUMPKIN

ECHT POMPOENBIER!