Good beers. Every year. For life.

Word lid van BBP en ontvang bier voor het leven!

Join the family

BEER PROJECT KWAM 10 JAAR GELEDEN TOT LEVEN DANKZIJ DE BEER FOR LIFE CROWDFUNDING!

En wat een avontuur, mensen! Na de pandemie van de eeuw dachten we uit de problemen te zijn, maar het lijkt erop dat de komende jaren nog uitdagender worden.  

Maar bij BBP geeft het ons nog meer energie en zin om nog verder te gaan. Dit jaar openden we onze nieuwe BBP Port Sud brouwerij langs het kanaal in Anderlecht, internaliseerden we al onze productie en bliezen we de eerste kaars uit van DANSAERT, ons programma voor gemengde & spontane gisting.  Ondanks de onzekere tijden hebben we de sterke beslissing genomen om te stoppen met exporteren om onze verantwoordelijke aanpak als B Corp. bedrijf te versterken.  

De toekomst zal ons misschien vertellen dat we dom waren om dit te doen, maar we hebben nog nooit zoveel steun van onze community gekregen. Dank u voor alle aanmoedigingen, die ons ertoe aanzetten uit onze comfortzone te treden, buiten de gebaande paden te treden en het jaar na jaar beter te doen.

Ze zeggen dat je naar de maan moet streven om de sterren te bereiken, dus laten we ervoor gaan en neem deel aan het BBP avontuur! Leave the abbey, join the playground, sluit je aan bij de club, en krijg elk jaar goed bier, voor het leven ❤️

 

Voor 220 eur krijgt u

12 bieren
per jaar

levenslang

en 1 cool welkomstgeschenk!

5% korting
op je
aankopen

1 biertje elke eerste donderdag van de maand in onze taprooms, voorverkoop & exclusieve uitnodigingen voor al onze evenementen!

Beer For Life countdown

00

dagen

00

uren

00

minuten

Beer For Life is niet alleen een goede deal!

Bovenal is het een avontuur dat wij met u willen delen door u bij al onze activiteiten te betrekken. Je wordt elke eerste donderdag van de maand uitgenodigd voor een gratis drankje om het nieuwe pop-up-bier te ontdekken, een exclusieve voorverkoop om deel te nemen aan al onze evenementen & een jaarlijkse bijeenkomst om onze nieuwe plannen te delen!

Kortom, voor 220€;

 • Hebt u het recht om elk jaar 12 bieren te ontvangen, levenslang, af te halen in Brussel (BBP Dansaert) of in Parijs (BBP Pigalle of BBP Canal).U kunt kiezen tussen onze All Stars en ten minste 2 van onze Pop-ups.
 • Een welkomstgeschenk als nieuwe Crowdfunder!
 • Een gratis bier in de taprooms elke eerste donderdag van de maand!
 • 5% korting op uw aankopen in de onze taprooms en op onze e-shop!
 • Exclusieve voorverkoop voor BBP evenementen!
 • Een ticket voor onze jaarlijkse algemene vergadering ❤️
  Join the club

  Hoe werkt het? Het is zeer simpel!

  1. 1

   Je vult onderstaand formulier in

  2. 2

   Je maakt de betaling

  3. 3

   Je krijgt een email met jouw crowdunder ID

  Cheers

  Welkom in de family, je jaarlijkse biertjes staan op je te wachten!


  Inschrijving

  Ps: Beer For Life cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de Dansaert shop

  Nog
  een stap
  over !

  Controleer je mailbox, je hebt een bevestigingsmail ontvangen met je crowdfundernummer en alle praktische details.

  Wil je nog meer ??

  Help ons meer dromers te verzamelen door enkele «mete/petekinderen» te sponsoren! We zullen je bedanken voor het verspreiden van het bier evangelie met een coupon van 15 euro om te besteden in Dansaert, Shinjuku of Pigalle :)

  Tot ziens !

  De BBP Crew